FOR DEG MED FIRMA:

Slik får du flere henvendelser og bestillinger fra din hjemmeside

Om 5 minutter vet du hemmelighetene til å få en hjemmeside
som selger bedre. Jeg lover.

"Anbefaler Flexweb og har gjort det til venner og bekjente gjennom flere år! Alltid hjelp å få når det trengs og de leverer gode og profesjonelle løsninger."
Ann Kristin Espejord
"Vil bare takke dere så masse for en super support. Nå er siden oppe og går, jeg er meget fornøyd."
Charlotte R.
Du aner kanskje ikke at det finnes en oppskrift for å få flere kunder via din hjemmeside? Den fungerer for dem som tilbyr tjenester, leverer produkter eller selger konsulenttimer. Den gjelder for helsetjenester og tekniske produkter.

Oppskriften finnes, og fungerer for alle. Og den er egentlig ganske enkel for oss som kan den:
1) Få besøkende til din hjemmeside.

1) Aller først må du få besøkende til din hjemmeside.
Glem at det er vanskelig og dyrt. Det er feil. Det kan gjøres lett og atskillig rimeligere enn del fleste gjør. Hemmeligheten er å ha en hjemmeside som «snakker med Google» , med Facebook etc, og hjelper deg i å få flere besøkende fra disse sidene. Det heter søkemotoroptimalisering.

Uten stress.

Husk at:
9 av 10 søker i Google når de skal finne løsningen på sitt problem. Visste du at ved å skrive rett tekst på rett sted så kan du mangedoble antall besøkende fra Google? (Vi viser deg hvordan.)«Alle» er på Facebook: Visste du at ved å ha riktige bilder og tekster på hjemmesiden din kan du påvirke antall «likes» og besøkende til din hjemmeside med 10-gangen? - Med et "peanut-budsjett"?

Veldig kostnadseffektivt, og veldig enkelt.

Bruk din hjemmeside mer effektivt, og få 3-4 ganger flere besøkende til din hjemmeside enn i dag. 

Det eneste riktige er å ha en hjemmeside som støtter den nye teknologien. Få gode plasseringer i Google - og mange nye kunder fra bl.a. Facebook.

2) En webside tilpasset for mobil

2) Du må ha en hjemmeside som ALLE kan lese.
Vet du hvor mange som leser din hjemmeside med mobiltelefonen? - Eller om din hjemmeside i det hele tatt fungerer på iPad?

Mange blir overrasket over dette. Det kan gjerne være 44%. Altså flere enn 4 av 10. 

Tenk deg at en potensiell kunde sitter på bussen og kommer inn på din hjemmeside via telefonen. Vil han klare å finne frem, eller vil han bli irritert av at det er vanskelig å bruke hjemmesiden din?

Irriterte lesere kjøper ikke. Det er vitenskaplig bevist at en hjemmeside som ser bra ut, på både datamaskiner, nettbrett og mobiltelefoner fungerer bedre. Den selger rett og slett bedre. Man får flere kunder med mobilvennlige hjemmesider.

BUDSKAP OG DESIGN SOM SELGER

3) Du må ha et salgsbudskap og design som selger.
Dette er kanskje det flest hjemmesider synder mot. Selv hjemmesider levert fra profesjonelle
webdesignere feiler her.

Prinsippet gjelder uansett om du lever av å selge vasketjenester eller bokhyller.
Uansett produkt eller tjeneste: Hjemmesiden din må selge for deg!

Det er salgsbudskapet kombinert med web designets funksjoner som gjør at kunder legger igjen
sin kontaktinformasjon, eller bestiller på nett.

Det nytter ikke med mange besøkende dersom hjemmesiden din selger dårlig. Du må få bedre
salg. Dette er kanskje det vanskeligste, men viktigste å få til med din hjemmeside.

Bare forestill deg hva det vil bety å oppleve å få nye kunder, hver eneste uke og dag.

GJØR DET ENKELT FOR KUNDEN DIN

4) Du må gjøre det LETT for din kunde å bestille.
Enn så logisk dette er, er det mange som ennå sliter med nettopp dette.

Det er like dumt som å ha den beste plasseringen i handlesenteret, men ikke ha et sted kundene kan bestille. Det kalles "showroom", og genererer ikke penger. 

Det blir ikke penger av slikt.

Du ha kundens kontaktinformasjon, eller i beste fall en ferdig ordre.

Sannheten er at du må gjøre det enkelt for din potensielle kunde å ta kontakt eller bestille på nett.

Enten via sende en forespørsel, booke en avtale eller kjøpe et produkt.

Vi har hatt gleden av å hjelpe kunder i gang med dette. Noen har vært skeptiske til å ha en «online avtalebok», men har kjapt fått smaken på det når de opplever fordelene.

Slik får du en selgende hjemmeside:

Hvordan få en selgende hjemmeside - på rekordtid?

Det finnes tre måter:

1) Du kan gjøre det selv. Da må du sette av utallige timer til å sette deg inn i salspsykologi, web
design og tekniske løsninger. I tillegg må du lære deg nye programmer, gjøre alle tabbene og
teste , prøve, feile og kanskje lykkes.

ELLER

2) Du kan leie inn en web designer, en tekstforfatter og en tekniker.
Men alle vet at det er dyrt i Norge. Lønnskostnadene er høye, og derfor koster det mye penger å
male huset - eller få laget en hjemmeside.

ELLER

3) Du kan få alt servert med en komplett ferdig hjemmeside - til en langt lavere pris enn normalt

La meg forklare:

Med ny teknologi og velprøvd salgspsykologi på nett tilbyr vi unike og selgende hjemmesider til en pris som gjør at økonomisjefen vår synes vi selger alt for billig.

Med smart teknologi, som kun vi har, sparer vi mye tid når vi lager hjemmeside til deg. Dermed kan vi gi deg en lavere pris enn sammenliknbare konkurrenter.

Fordi alle som jobber i FlexWeb er kurset i «webdesign som selger» og «optimal kjøpsprosess» så vil også hjemmesiden kunne gi deg langt mer respons og salg. Dermed får du ikke bare hjemmesider som ser bra ut, men de virker!

Hjemmesidene selger bedre. De skaffer deg flere kunder, på autopilot.

Du kan være på stranden i steikende sol, og hjemmesiden jobber for å gi deg nye kunder.

Du kan sitte i bilen på vei til en kunde, og hjemmesiden skaffer deg en annen kunde samtidig.

Det er en fantastisk følelse å sjekke eposten, og se at det har kommet inn nye forespørsler og bestillinger. Det er gøy når statistikken viser at stadig flere finner frem til nettopp deg i Google. Og enda mer moro når de ringer deg for å høre om du kan levere det du leverer.

Dette krever kunnskap som ikke er vanlig blant web designere. Det handler ikke om en fargekode eller å finne et pent bilde.

Det handler om å presentere rett budskap, til rett kundegruppe - til rett tid.

«Få det rette budskapet foran de rette menneskene via de riktige media og metodene - effektivt og lønnsomt» Dan Kennedy, The Ultimate Marketing Plan

Da får du en lønnsom og god hjemmeside.


Har du lyst til å ta en snarvei og få en selgende hjemmeside på kort tid?

Flere kunder.

Bedre synlighet.

En varig hjemmeside

Med EasyEdit i bunnen har du en trygg plattform som utvikles kontinuerlig. Med nye funksjoner, nye design, nye løsninger - alt for at du skal slippe å måtte bytte leverandør igjen. Vi er her for lang tid, og utvikler for at du skal få mer business.

Ville det ikke vært fantastisk om du opplevde at nye kunder ringer deg, uten at du har betalt masse for reklame?

Det kan bli en realitet med en ny hjemmeside. Vi opplever det hele tiden, og vi vet hva som skal til..

 • Spar tid
  Ny smartere teknologi gjør at vi sparer tid, og du sparer tid. Gode og fleksible design-smarte løsninger gjør leveringstiden kortere, samt gir deg god fleksibilitet.
 • Få smartere webdesign
  Kunnskapsrike webdesignere og -utviklere vet hva som gir deg mer salg. Handlingsutløsende tekster, elementer og godt plassert skjema med mer.
 • Flere henvendelser
  Webdesign som spiller på lag med tekstene, og med handingsutløsende design, gir deg flere henvendelser enn uten. Garantert. - Det er henvendelsene som gir kunder, og penger i kassen.
 • Flere salg
  Tenk om det var mulig å øke salget, uten å øke markedsføringskostnadene. Det er mulig. Vi har kunder som ikke trodde det var mulig å selge på nett, som gjør nettopp det. Det fungerer for bokforlag, bilbutikker og vaskefirma. Det vil fungere for deg..
 • Vær fremtidsrettet
  Selvfølgelig vet du at du trenger å endre på hjemmesiden om litt. Kanskje neste måned, eller kanskje neste år. Da er det godt å vite at du kan gjøre endringene selv, med det unike og lettbrukte verktøyet. Eller du kan ringe oss og be oss gjøre det etter avtale. Hjemmesiden vil ikke bli utdatert, men vil vokse med deg.
 • God søkemotoroptimalisering
  En hjemmeside levert fra FlexWeb er optimaliser for synlighet i Google og andre søkemotorer. Med hjemmeside fra oss får du din egen SEO ekspert som kan komme med innspill hvis du ønsker det.
 • Spar penger
  Den smarte teknologien sparer oss for tid, og dermed deg for penger. Men ennå mer er det verdt å legge merke til at den sparer masse opplæring. Du, eller din medarbeider, trenger å bruke mindre tid for å mestre redigering selv. På toppen av det hele er all kundestøtte inkludert.
 • Spar penger
  Den smarte teknologien sparer oss for tid, og dermed deg for penger. Men ennå mer er det verdt å legge merke til at den sparer masse opplæring. Du, eller din medarbeider, trenger å bruke mindre tid for å mestre redigering selv. På toppen av det hele er all kundestøtte inkludert.
 • Lettbrukt
  Når du finner ut at du har lyst til å legge ut en nyhet, prøve deg på blogging, bytte et bilde på hjemmesiden etc - då vil du finne ut hvor enkelt det er. Du kan jobbe fra kontoret eller hjemme. Ja, til og med på bussen. Der du har nett-tilgang.
 • Trygghet
  Med norsk kundestøtte tilgjengelig i eget forum, på chat, på epost og telefon er du sikret god oppfølging. 11 års stabil drift og kontinuerlig utvikling beviser at din hjemmeside er trygg hos oss.
HVA KOSTER DET 

Koster det en formue?
Nei, pga. ny teknologi gjør at vi kan redusere tidsbruket vesentlig. Vi bruker nesten ingen tid på teknisk installasjon, lite tid på basis oppsett av design, og mye mindre tid enn normalt på den kreative prosessen enn normalt. Dermed kan vi presse prisene ned.

Blir ikke alle nettstedene like da?
Nei, ikke i det hele tatt. Det er ikke selve designet som er halvfabrikat, men oppsettene. Disse gjøres til dine ved å bruke bilder, farger, skrifttyper etc som passer din logo og ønsker.

Fordelen med halvfabrikate design er at selve webdesign-tiden reduseres vesentlig, og du sparer penger selv om du får noe som er totalt tilpasset dine behov.

Bruker dere billige servere?
Nei, våre servere ligger i Norge på datasenter nær NIX (knutepunktet i Norge). Det er døgnvakt, redudante linjer, backupservere i og utenfor datasenteret med mer. I tillegg brukes CDN til å sørge for raske lastetider.

Låser dere meg til å kun bruke deres løsninger?
Nei, vi tillater kunder å integreres mot det meste av bookingsystemer med mer. Nær sagt alt som kan integreres via javascript, HTML, iFrame etc kan integreres. I tillegg har vi gjort det svært enkelt å gjøre det.

FÅ UFORPLIKTENDE TILBUD:
Fyll ut skjemaet under, og vi vil sende deg et tilbud på oppdatert eller ny hjemmeside. Spar tid og penger. Få hjelp og innspill fra oss som gløder for bedre hjemmesider.

Web Statistics