Her er aktuell informasjon fra FlexWeb


FlexWeb er nå Responspartner
Det er responsen du lever av, og vi har lenge jobbet mot å bli en respons-partner til våre kunder. Derfor har vi nå byttet navn til Responspartner AS, for å understreke at vi vil hjelpe deg å få mer respons.
Les mer
3 tips når du skal lage ny hjemmeside
Tenker du litt på hva du bør ha klart når du skal ha ny hjemmeside? - Her er en liten liste med utfyllende kommentarer om hva du bør ha på plass, og hvor du kan få tak i dette til en hyggelig pris. Ta med deg tipsene når du nå jobber videre med å få på plass et nytt nettsted.
Les mer
Vil du leie inn en SEO konsulent?
FlexWeb øker kapasiteten innen søkemotoroptimalisering og kan igjen tilby SEO eksperten Preben Sangvik til nye kunder. Ta kontakt dersom du ønsker hjelp til å komme i toppen av Google, der dine leter etter deg. 
Les mer
Hva er søkemotoroptimalisering?
Vår SEO konsulent Preben Sangvik forklarer hva søkemotoroptimalisering er, og hvorfor dette er noe ditt firma bør utnytte. God webdesign hjelper deg ikke å få nye kunder fra Google. Da må du utføre søkeoptimering:Det er en strategi for digital markedsføring, og den vil gi ditt firma økt omsetning dersom det brukes riktig. Det gjelder både små lokale firma, og store multinasjonale. 
Les mer
Hvordan registrere domenenavn?
Her er en video som viser deg steg for steg hvordan du går frem for å registrere et domenenavn på deg selv eller ditt firma. Det er veldig enkelt. 
Les mer
Guide: Hvordan opprette en hjemmeside selv - del 1
EasyEdit.no er hjemmesideverktøyet vi leverer alle hjemmesider i, og nå kommer en serie i som viser steg for steg hvordan du kan opprette og lage hjemmeside selv. Det er ikke vanskelig, og ønsker du å heller bruke tid og krefter på å gjøre det selv, så har duy her muligheten. Vi starter med å lage en hjemmeside for et fiktivt selskap: Trondheim Fysio.
Les mer
Søkemotoroptimalisering - gjort for deg
FlexWeb øker kapasiteten på SEO-tjenester gjort for kunder. Vi kan nå ta i mot flere kunder som ønsker å få utført søkemotoroptimalisering for sine nettsteder. Det gjelder både hjemmesider og nettbutikker. Få knallgode resultateter. Be om tilbud!
Les mer
Hjemmelaget barnemat - på app
En av våre kunder lanserer nå en app for å vise hvordan man kan lage barnemat selv, introdusere babyen sin for fast føde, og gjøre det hele til en god opplevelse.
Les mer
6 tips til SEO for nettbutikk

Dersom du driver nettbutikk ved du viktigheten av å ha nok besøkende innom. Ingen besøkende = ingen salg. Du trenger salg. Derfor trenger besøkende. Derfor trenger du SEO. Se tipsene her.

 

Les mer
Hva er nøkkelen til suksess med din hjemmeside?
NØKKELEN til suksess er å stille de riktige spørsmålene. Her vil jeg vise deg to enkle spørsmål som gjorde at vi økte responsen med over 533% (altså 5-gangen flere responser.) Dette er for ALLE.
Les mer
Ny webdesign-mal snart på plass
Neste uke kommer et webdesign spesielt bygget for deg som ønsker en hjemmeside som er enkel å bruke, og samtidig gir profesjonelt utseende.
Les mer
Fornyelse og forenkling
Det var på høy tid å fornye oss, og det du ser her er første steget.
Les mer
Vi gratulerer Steinerskolen i Moss med nye hjemmesider!
Steinerskolen i Moss har jobbet med nye hjemmesider en stund, og lanserte dem nå.
Les mer
Normedin AS med ny hjemmeside

I dag publiserte vi den nye nettsiden til Normedin AS - et selskap som leverer produkter til helsemarkedet. Vi gratulerer!

Les mer
Redskapsboden.no med nye vinterhage-produkter
Vi vil gratulere Redskapsboden.no med de nye vedlikeholdsfrie produktene: Vinterhager og anneks som kan spesialtilpasses.
Les mer
ؘnsker du å bli mer synlig i Google?
Nå åpner vi opp for å kunne hjelpe noen få kunder med SEO (synlighet i Google). I lengre tider har vi måtte si nei, men nå har vi kapasitet til å hjelpe flere.
Les mer
Vi gratulerer Agder Spa!
Agder Spa har fått ny nettbutikk, og åpner nå stor fysisk utstilling i Vennesla også. Dette er moro. Vi gratulerer dere!
Les mer
FS Takst med ny responsiv hjemmeside
Vi gratulerer FS Takst med ny og rask hjemmeside. For både lesere og Google er det viktig at en hjemmeside er rask. Vi tester alltid, og vi optimaliserer godt.
Les mer
Vi gratulerer psykiater John William Danenbarger
Psykiater Danenbarger er spesialist på demens og ønsket seg en "varm" og "ikke-klinisk" nettside. Resulatet ser du her.
Les mer
Instruksjonsvideo for IKEA-transport
Serviceekspressen AS ønsket en videoveiledning på sin hjemmeside. Vi lagde denne.
Les mer
Hjemmeside til barnehage
Vi leverte hjemmeside til Blåbærskogen Barnehage. Vi takker for oppdraget.
Les mer
Vi gratulerer Taksttjenester AS med ny hjemmeside
Denne hjemmesiden er bygget i EasyEdit av oss i FlexWeb, og kunde har selv lagt inn en del av tekstene og korrigert på nettsiden. Vi gratulerer Viggo Iversby med den nye hjemmesiden!
Les mer
Miljoradgiveren.no med ny hjemmeside
Vi gratulerer Miljørådgiveren med ny hjemmeside!
Les mer
SmartSol.no - med flott hjemmeside
De ønsket en hjemmeside som både kommuniserer med solhungrige privatpersoner, og med profesjonelle kunder som ønsker å kjøpe solsenter-utstyr. Vi løste dette slik.
Les mer
Serviceekspressen.no med IKEA-transport, og ny hjemmeside
Serviceekspressen.no tilbyr en god tjeneste for deg som vil handle på IKEA uten å reise der selv. De henter, pakker, bringer og kan montere opp hjemme hos deg. Enkelt og greit.
Les mer
Salg av hyttetomter på Galåen ved Røros
Fjellbjørk AS trengte en hjemmeside for å presentere pågående hytte- og tomtesalg. Løsningen med EasyEdit fungerer godt for dem. 
Les mer
Servicetunet AS med ny hjemmeside
De har et spennende og godt forretningsområde med service til hytteeiere og lokalbefolkningen i Valdres. Nå har de endelig fått en hjemmeside som viser bredden i de de tilbyr.
Les mer
Vi gratulerer Profilsenteret med ny nettbutikk
I dag lanserte Profilsenteret nettbutikk, og vi gratulerer så mye! Vi har ikke levert designet denne gangen, men har jobbet en del med integrasjoner og tekniske løsninger.
Les mer
MadsenSkog.no - Vi gratulerer!
Vi gratulerer entreprenøren Christian Madsen ANS med ny og rask hjemmeside.
Les mer
Vi gratulerer Mekonomen-verkstedet Tyrifjord Bil
Mekonomen-verkstedet Tyrifjord Bil ønsket ny hjemmeside som fungerer på PC, nettbrett og mobiler. Vi gratulerer med den nye hjemmesiden!
Les mer
(Video) Vi forklarer SEO
Er du blant dem som lurer på hva "SEO" egentlig er, men ikke har turt å spørre? Her er svaret - i en video.
Les mer
Effectum Franchise Consulting - oppdatert hjemmeside
Sommeren 2014 oppdaterte vi hjemmesiden med nytt design, bildekarusell, kurskalender og en bedre layout.
Les mer
Activepeople AS - Oppdatert hjemmeside august 2014
Vi gratulerer Activepeople AS med oppdatert hjemmeside! FlexWeb har overført design og innhold til vår plattform, samt gjort nettsiden mye raskere og ennå mer tilpasset deres behov.
Les mer

Arkiv
Web Statistics