Tilstandsrapport

Ønsker du at din hjemmeside skal søkemotoroptimaliseres bedre - men er usikker på hva du bør gjøre videre?

Vi kan fortelle deg i detalj hva du bør endre på, og du står deretter fritt til å gjøre det selv, benytte andre eller oss til å utføre søkemotoroptimaliseringen for deg.

Du får en komplett og innholdsrik rapport som viser deg det du bør endre på, og gir deg hjelp til hvilke endringer som bør
prioriteres foran andre. Ta kontakt med oss for å få vite mer om rapport for søkemotoroptimalisering.

Vil du ha en tilstandsrapport?

Mange ledere er usikker på om det er verdt å satse på den hjemmesiden de har, eller om den bør vrakes til fordel for noe nytt. Vi har derfor utviklet en unik tilstandsrapport som både er myntet på deg som leder/ beslutingstaker – og på deg som tekniker og
webredaktør.

Gjennom rapporten får du vite hva som bør endres, og hvorfor. Tilbakemelding fra de kundene som har kjøpt denne rapporten er ensidig positiv: Både fra ledere og teknikere.

Tilstandsrapporten er en drøyt 30-siders rapport som gir deg god innføring i “hva” og “hvorfor”. Du får vite hva som er bra, og hva som bør endres.

I tillegg til den skriftlige rapporten får du også en video der vi tar deg med på din hjemmeside og “tegner og forteller” klart og tydelig. Gang på gang får vi tilbakemeldinger på at vi er svært tydelige, og forklarer slik at dem som ikke steller med dette til daglig allikevel forstår hva og hvorfor. En slik rapport vil inneholde:

Fyll ut skjemaet under for å bli kontaktet av en rådgiver.

 

Web Statistics