Her er aktuell informasjon fra FlexWeb


En av våre kunder lanserer nå en app for å vise hvordan man kan lage barnemat selv, introdusere babyen sin for fast føde, og gjøre det hele til en god opplevelse.
Les mer

Dersom du driver nettbutikk ved du viktigheten av å ha nok besøkende innom. Ingen besøkende = ingen salg. Du trenger salg. Derfor trenger besøkende. Derfor trenger du SEO. Se tipsene her.

 

Les mer
NØKKELEN til suksess er å stille de riktige spørsmålene. Her vil jeg vise deg to enkle spørsmål som gjorde at vi økte responsen med over 533% (altså 5-gangen flere responser.) Dette er for ALLE.
Les mer
Neste uke kommer et webdesign spesielt bygget for deg som ønsker en hjemmeside som er enkel å bruke, og samtidig gir profesjonelt utseende.
Les mer
Det var på høy tid å fornye oss, og det du ser her er første steget.
Les mer
Steinerskolen i Moss har jobbet med nye hjemmesider en stund, og lanserte dem nå.
Les mer

I dag publiserte vi den nye nettsiden til Normedin AS - et selskap som leverer produkter til helsemarkedet. Vi gratulerer!

Les mer
Vi vil gratulere Redskapsboden.no med de nye vedlikeholdsfrie produktene: Vinterhager og anneks som kan spesialtilpasses.
Les mer
Nå åpner vi opp for å kunne hjelpe noen få kunder med SEO (synlighet i Google). I lengre tider har vi måtte si nei, men nå har vi kapasitet til å hjelpe flere.
Les mer
Agder Spa har fått ny nettbutikk, og åpner nå stor fysisk utstilling i Vennesla også. Dette er moro. Vi gratulerer dere!
Les mer
Vi gratulerer FS Takst med ny og rask hjemmeside. For både lesere og Google er det viktig at en hjemmeside er rask. Vi tester alltid, og vi optimaliserer godt.
Les mer
Psykiater Danenbarger er spesialist på demens og ønsket seg en "varm" og "ikke-klinisk" nettside. Resulatet ser du her.
Les mer
Serviceekspressen AS ønsket en videoveiledning på sin hjemmeside. Vi lagde denne.
Les mer
Vi leverte hjemmeside til Blåbærskogen Barnehage. Vi takker for oppdraget.
Les mer
Denne hjemmesiden er bygget i EasyEdit av oss i FlexWeb, og kunde har selv lagt inn en del av tekstene og korrigert på nettsiden. Vi gratulerer Viggo Iversby med den nye hjemmesiden!
Les mer
Vi gratulerer Miljørådgiveren med ny hjemmeside!
Les mer
De ønsket en hjemmeside som både kommuniserer med solhungrige privatpersoner, og med profesjonelle kunder som ønsker å kjøpe solsenter-utstyr. Vi løste dette slik.
Les mer
Serviceekspressen.no tilbyr en god tjeneste for deg som vil handle på IKEA uten å reise der selv. De henter, pakker, bringer og kan montere opp hjemme hos deg. Enkelt og greit.
Les mer
Fjellbjørk AS trengte en hjemmeside for å presentere pågående hytte- og tomtesalg. Løsningen med EasyEdit fungerer godt for dem. 
Les mer
De har et spennende og godt forretningsområde med service til hytteeiere og lokalbefolkningen i Valdres. Nå har de endelig fått en hjemmeside som viser bredden i de de tilbyr.
Les mer
I dag lanserte Profilsenteret nettbutikk, og vi gratulerer så mye! Vi har ikke levert designet denne gangen, men har jobbet en del med integrasjoner og tekniske løsninger.
Les mer
Vi gratulerer entreprenøren Christian Madsen ANS med ny og rask hjemmeside.
Les mer
Mekonomen-verkstedet Tyrifjord Bil ønsket ny hjemmeside som fungerer på PC, nettbrett og mobiler. Vi gratulerer med den nye hjemmesiden!
Les mer
Er du blant dem som lurer på hva "SEO" egentlig er, men ikke har turt å spørre? Her er svaret - i en video.
Les mer
Sommeren 2014 oppdaterte vi hjemmesiden med nytt design, bildekarusell, kurskalender og en bedre layout.
Les mer
Vi gratulerer Activepeople AS med oppdatert hjemmeside! FlexWeb har overført design og innhold til vår plattform, samt gjort nettsiden mye raskere og ennå mer tilpasset deres behov.
Les mer

Arkiv
Web Statistics