"Ekstremt bra søkemotoroptimering! Nettsiden var på førstesiden av google i løpet av noen dager på alle optimerte fraser. Anbefales!"
David Myrvold
Profesjonell lydtekniker, lydland.no
"Anbefaler Flexweb og har gjort det til venner og bekjente gjennom flere år!"
Ann Kristin Espejord
Eier, John Of God Reiser
God rangering oppnådd med god søkemotoroptimalisering

Vi gjør deg synlig i Google 
- slik at du kan få flere kunder

Få flere kunder: 
Når du får bedre plassering i Google så får du nesten alltid mer oppmerksomhet og flere besøkende til hjemmesiden, og dermed kunder. Men ikke alltid. Derfor kan det lønne seg å ha en SEO ekspert med på laget.

 


Søkemotoroptimalisering gir resultater

God SEO gir flere kunder til din nettsideGod rangering i Google på dine viktigste søkefraser gir mer omsetning - så enkelt er det:

  • Kunden søker etter løsning på sitt problem
  • De finner en av dine hjemmesider
  • De bestiller ditt produkt

Fungerer det slik?

Ja, våre kunder opplever at mye av salget deres kommer fra treff i søkemotorene. God søkemotoroptimalisering handler ikke bare om å få mer trafikk, men å få rett person inn på hjemmesiden.

Tips: Bruk et firma fra Norge

Mange har brent seg på å prøve ut utenlandske SEO-selskaper. Spesielt billige småfirma eller innleie av enkeltpersoner. Alt fra en "Bygg 10000 linker til din hjemmeside" for kun $5 på Fiverr, til noen tilsynelatende seriøse tilbydere. Men ikke la deg lure.

God optimalisering av din hjemmeside eller nettbutikk handler om mye mer enn bare å bygge noen linker.

Det handler om hvordan dine potensielle kunder søker i Google: Alt fra hvilke fraser de bruker når de søker, hva de tenker på, og hvordan du kan treffe dem best mulig med en god beskrivelse av ditt nettsted i Google, Kvasir (som bruker Google), Bing eller Yahoo.

For å forstå dette så må den som optimaliserer ditt nettsted forstå og kunne norsk godt. 

Det finnes også noen "søkemotoroptimaliseringsselskaper" i Norge som du burde styre unna. Det finnes absolutt seriøse firma, men også mange "sjarlatanere". En periode, når det fungerte godt å "spamme" nettsteder, så florerte det av små useriøse "firma". Noen av verktøyene de brukte (og fremdeles bruker) baserer seg på automatisk linkebygging inn til din hjemmeside. og veldig ofte med dårlig kvalitet. Det er "no good". Spesielt i dag.

I dag betyr innholdet mer, og antall linker inn mindre.

Velg derfor en partner (for det er det et SEO-firma egentlig bør være) som hjelper deg med god søkemotoroptimalisering på norsk, for å treffe ditt publikum.
 

Norsk SEO handler ikke bare om mer trafikk

- Prosessen starter med å finne ut hvem du ønsker skal finne deg

Prosessen "FlexSEO" starter med spørsmålene: 

  • Hvem vil du treffe?
  • Hva vil du de skal gjøre?
  • Hvilke sider på ditt nettsted vil du ha dem til?

Deretter finner vi ut hvilke søkefraser du bør rangere på, og samtidig utarbeider vi en liste over tiltak som bør gjøres på ditt nettsted. Deretter fordeler vi ansvar om hvem som skal gjøre hva. Hele tiden mens du får tips til forbedringer.

I tillegg må vi bygge gode linker inn til ditt nettsted. Dette gjøres med effektive metoder som vi vet fungerer, og ikke bare kortvarig, men også langvarig.

I tillegg gir vi gjerne tips til bedre søkemotorannonsering slik at du vil oppleve ennå bedre trafikkøkning. Noen ganger, ved ønske, kan vi holde bedriftsinternt kurs i SEO, da veldig mye av optimaliseringen skjer i tekster, bildebruk og evt. videoer dere legger ut selv.

Endringer i Google-rangering ser vi slik

Du vil se det i ditt webstatistikk program. F.eks er Google Analytics et slikt program som mange bruker. Men vi sporer det også i egne analyseprogram:

For hver enkelt søkefrase vi har avtale vil vi spore endringer fra dag til dag. Gjennom dette vil du se en søkefrase statistikk som viser deg hvorvidt du får dårligere, uendret eller bedre rangering på den enkelte søkefrasen. 

I tillegg henter vi ut hva som er omtrentilig søkevolum på de ulike frasene, slik at vi kan pinpointe de frasene som er mest viktige for deg. Dette gjør vi både for norske og utenlandske søkeord.

Her er et eksempel fra en søkefrase vi jobbet med. Fra vi startet lå hjemmesiden på plass 34 i Google.no. 9 dager etterpå ligger nettsiden på plass 5 i Google. Det er veldig stor forskjell i trafikk!

Slik kan en slik seo analyse se ut SEO forklart av en ekspert

Her forklarer vår SEO-ekspert, Preben O. Sangvik, hva SEO er og hvordan du kan dra nytte av dette i din business.

SEO handler om å bedre din business. Det er rett og slett en markedsføringsstrategi. og som all markedsføring hører dette inn under ditt firmas markedsavdeling - ikke under "IT". 
Hvilken pris må jeg betale for god SEO?

Rett på sak: Fra kr 3000,- og oppover for oppstarten. Deretter en avtalt sum per måned i en avtalt periode. 

Grunnen er at ved oppstart så må det gjøres en god jobb med å analysere ditt nettsted, din "nå-situasjon", finne ut hva folk faktisk søker etter, sette opp god rank tracker, korrigere din hjemmeside eller nettbutikk, gjøre konkurrentanalyse - og deretter begynne med alt annet som inngår i SEO.

Når oppstarten er unnagjort så er det fokus på resulteter: Vi måler alle endringer i Google, Bing og Yahoo. Vi gjør fortløpende korreksjoner på ditt nettsted, driver med sunn linkebygging og øker engasjementet rundt din hjemmeside.

Resultatet skal være bedre og bedre rangeringer. Av og til med kjempehopp i starten. 

FlexWeb AS jobber etter en metode, men ikke en slavisk metode. Alt justeres i henhold til ditt marked, din hjemmeside og endringer i rangeringer. Dette er en tidkrevende men givende jobb, og er en av de markedstiltakene som kan måles og spores veldig enkelt.

Vi lærer også gjerne bort, og kan holde kurs i søkemotoroptimalisering for deg og ditt firma. 

Vi bruker avansert analysesituasjon av dine rangeringer til enhver tid, og førlger også med på dine konkurrenter. 

Ring oss på 45059000 for å høre mer

Hvor leverer dere SEO-tjenester?

Vi dekker hele Norge, og jobber også globalt. Det vil si at vi jobber både emd norskspråklige, skandinaviske og engelske hjemmesider. Vi kan også bistå med synlighet på andre språk, men vi har ikke selv kjennskap til lokalt språkbruk på andre språk - og derfor må vi ha en medhjelper som kan språket godt. Enten hos dere, eller en vi leier inn.

Kurs og foredrag leverer vi primært på Sørlandet. Vi har levert kurs og foredrag tilAust-Agder Fylkeskommune, Bedriftsforbundet, Nito samt nettredaksjoner og andre firma. Det har funnet sted i Kristiansand, Arendal og Grimstad. Samt Oslo og områdene rundt. 

Ring oss på 45059000 for å høre mer eller send inn epost til kundeservice @ flexweb.no

Fyll ut skjemaet under for å bli kontaktet av en rådgiver.
"Vi er veldig fornøyd med jobben dere har gjort. Ikke bare er nettbutikken veldig fleksibel, men vi får stadig kommentarer fra våre kunder om  at den er lettbrukt og oversiktlig." - Espen Vige
"Ledlysbutikken er veldig godt fornøyd med nettbutikken. Vi har vært kunde hos FlexWeb i 4 år, og setter stor pris på personlig service og gode løsninger" - Tor Dehli
Topp

FlexWeb Support

_+

FlexWeb Support