SEO konsulent siden 2003

SEO ekspert Preben Sangvik

Jobbet med søkemotoroptimalisering siden 2003

I 2003 startet Preben Sangvik sin første online business. Det begynte med å selge broderte håndklær, bagger og liknende. På kort tid konkurrerte han ut etablert merkevare på nettet, og dominerte i søkemotorene.

Opptatt av å øke din fortjeneste

Helt siden starten har Preben vært opptatt av å bygge kundenes business. Det har han gjort ved å gi gode råd, tenke ut gode strategier, hjelpe kundene å bli mye mer synlig og få flere besøkende, og ved å gi tips til hvordan hjemmesiden kan selge bedre.

SEO ekspert Preben Sangvik
"Ekstremt bra søkemotoroptimering! Nettsiden var på førstesiden av google i løpet av noen dager på alle optimerte fraser. Anbefales!"
David Myrvold
"Anbefaler Flexweb og har gjort det til venner og bekjente gjennom flere år!"
Ann Kristin Espejord

Preben Sangvik

Lidenskaplig opptatt av søkemotoroptimalisering, og har vært ledende SEO konsulent på feltet i mange år. Har jobbet med flere av de største selskapene i Norge, men trives like godt med små og mellomstore firmakunder.

Preben er flink til å lytte til hva kundene vil ha, og deretter komme med innspill og strategier. Noen kunder vet nøyaktig hva de vil ha, mens andre ikke vet hverken "opp" eller "ned", og vil ha hjelp til å stake ut veien videre.

Preben er nysgjerrig og tester ut mye på egne nettsteder, og bringer videre til kundene det han vet fungerer. 

Preben Sangvik er:
  • SEO konsulent
  • SEO ekspert
  • Webutvikler
  • Foredragsholder
  • Kursholder

GRATIS kurs i søkemotoroptimalisering

Har du lyst til å gjøre jobben selv? 

Få tilgang til kurset som Preben Sangvik har laget. Du får tilgang helt gratis, og helt uforpliktende.

Les om SEO kurset her

Hva er søkemotoroptimalisering?

(Bortsett fra at det er et langt ord. Forkortet til SEO. )

Her forklarer vår SEO-ekspert, Preben O. Sangvik, hva SEO er og hvordan du kan dra nytte av dette i din business.

SEO handler om å bedre din business.

Det er rett og slett en markedsføringsstrategi, og som all markedsføring hører dette inn under ditt firmas markedsavdeling - ikke under "IT-avdelingen".

Les mer om søkemotoroptimalisering her

Hva sier SEO eksperten?

Mitt mål er at du skal se det på salgsstatistikken. Det starter med bedre rangeringer, deretter bedre trafikktall (webstatistikken), og til slutt på salgstallene. 

For søkemotoroptimalisering er en markedsføringsmetode. En veldig effektiv en. 

Jeg finner ut hvilke søkefraser ditt kundemarked bruker når de vil ha tak i de produktene eller tjenestene du tilbyr. Det er ikke alltid logisk i starten, men etterhvert som jeg klarer å tenke som din kunde så klarer jeg å se hva han/ hun vil skrive. 

Deretter utarbeider jeg en plan på hvordan din hjemmeside eller nettbutikk kan rangere på de aktuelle søkefrasene. Noen ganger er det enkelt, og andre ganger utfordrende. Men hei, det er derfor du leier inn en SEO ekspert.

Til slutt vil du rangere på de søkefrasene vi i sammen mener er viktigst for deg, og da kan vi jobbe med nye fraser. 

Resultatet fra min SEO er uansett at du skal se det på salgsstatistikken.

Her er et resultat der jeg hjalp en nettbutikk til å rangere på "billig (produkttype)", og det økte salgetr. Fra å ikke være synlig i søkeresultatet i Google, til å ligge HELT i toppen, tok det kun et par ukers jobb. 

Her er et annet resultat fra samme kunde. Nå ligger kunden i topp 3, og det er de som får mest trafikk. Dette er på en annen frase som brukes av kjøpesultne kunder i deres marked.

Noen årsaker til at du bør ha en spesialist i søkemotoroptimalisering som jobber for deg:

Søkemotoroptimalisering, eller SEO som det forkortes til, er arbeidet som gjøres for å øke synligheten eller tilgjengeligheten til websidene dine i søkemotorene. Da spesielt Google og andre steder folk er, som i YouTube.

Det handler om å optimalisere den spesifikke siden eller sidene, samt å få linker og omtaler (buzz) på andre nettsteder og sosiale medier. Man må jobbe målrettet, flittig, konsistent og være tålmodig.

Riktig kompetanse er også en forutsetning for å lykkes. Derav bruker vi frasen "SEO ekspert". Vi innehar sterk kompetanse på synlighet i søkemotorene, og leverer jevnt over svært gode resultater til våre kunder.

De gode resultatene handler ikke bare om å få flere besøkende inn på hjemmesiden din, men å få tak i besøkende som bestiller fra deg. Ditt hovedmål med markedsføringen (som SEO er en del av) er å få kunder.

Ring oss på 45059000 for å få vite mer, eller send oss en epost.

Web Statistics