Lettbrukt og effektiv hjemmeside

Hjemmeside gjort enklere for deg

viser mobiltilpasset hjemmesideNår du velger FlexWeb, så gjør du det enkelt for deg selv. Vi lytter til hva du ønsker og dine behov, og setter opp nettsiden du ønsker deg.

Når din webside er ferdig så får du tilgang til å redigere den selv i det enkle nettbaserte hjemmeside programmet. Du kan både redigere eksisterende sider, legge inn flere sider, - samt bruke blogg og nyhetsfunksjonene. Alt via det lettbrukte redigeringsverktøyet.

Hjemmesider levert fra oss er alltid mobiltilpasset. Dvs. tilpasset bruk på data, nettbrett og mobil - med mindre vi spesifikt avtaler noe annet. En responsiv nettside er et "must" i dag, og det får du selvsagt fra oss. 

Ring oss på 450 59000 for å høre mer - eller send inn skjemaet under


 

Komplett ferdig hjemmeside

- En nøkkelferdig nettside, helt klar til bruk.

Vi leverer en komplett ferdig hjemmeside som du selv lett kan oppdatere når du selv ønsker. Du slipper å tenke på teknisk oppsett, og kan konsentrere deg om det du er flinkest til.

Hjemmeside software er EasyEdit, som både er veldig enkelt i bruk, er overraskende fleksibelt - og gjør at det er lett for deg å opprettholde en profesjonell webside.

Mobiltilpasset nettside

Ca 50% bruker i dag mobil eller nettbrett til å surfe på nettet, og derfor er en mobiltilpasset hjemmeside viktig. FlexWeb leverer alltid hjemmesiden ferdig tilpasset mobilbruk.

Det betyr i praksis at den fungerer flott på både mobiltelefoner, nettbrett og store skjermer på datamaskiner. Se eksempelet under:

mobilvennlig nettside som er enkel å redigere

Frihet til å endre siden - når du vil

- Du kan enkelt oppdatere hjemmesiden din selv - eller leie oss inn

Dra nytte av enkelheten med å oppdatere nettstedet ditt når du vil - og kun med noen få klikk.

Det eneste du trenger er en datamaskin og en Internett-tilkobling. Både PC og MAC fungerer. All programvare ligger på din online konto, så du trenger ikke installere noe på din maskin.

Dersom du er for travel i din hverdag, så kan du bare bruke oss til webredaktør. Ring oss, fortell oss hva du vil ha endret, og vi gjør det.

Med EasyEdit kan du redigere rett i nettsiden. Du trenger ikke lenger gjette hvordan det blir seende ut: Bare klikk i nettsiden og endre det du vil. Dersom du ønsker å sette inn f.eks 3 kolonner med bildeingress, så klikker du bare i menyen til venster - og det skjer. Så enkelt. Så moro. Så genialt!

Her er et eksempel fra vår egen side:

Hjemmeside program med redigering rett i hjememsiden

Support og drift

Support er tilgjengelig på epost, web og telefon. Samt chat inne i kontrollpanelet.

Overlat drift til oss som har holdt på med dette siden 1996, og bruk tiden på det du liker best. Vi har gode servere og service teknikere. 

Slik går vi frem

Når du bestiller en hjemmeside fra oss, så tar vi først en prat med deg. Gjennom en spørsmålsrunde får vi vite det vi trenger om dine behov og ønsker. Du lager tekstene, sender oss bilder og evt. annen informajson vi trenger.

Deretter jobber vi for å sette opp din drømme-hjemmeside, legger inn ditt innhold - og sender førsteutkastet over til deg for kommentarer. Vi utfører korreksjoner inntil du er fornøyd, og vi publiserer hjemmesiden på din nettadresse (ditt domene).

Din nettside vil være klar til bruk på din nettadresse, og fra av da kan du enten endre innholdet selv - eller bruke vår webredaktørtjeneste til å hjelpe deg.

Fyll ut skjemaet under for å bli kontaktet av en rådgiver.
"Jeg vil få takk SÅ mye for et godt samarbeid. Jeg vil takke dere for den supre jobben dere har gjort både med hjemmesiden min og ikke minst kundeservice. Jeg er veldig takknemlig for deres seriøsitet og engasjement. Jeg anbefaler dere mer enn gjerne til andre." - Eli Torp
"Dere har lagt så mye arbeid i den nye nettsiden. Og derehar vært til ubeskrivelig god hjelp for meg. Det skal dere virkelig ha kreditt for." - Gunn Spjeld