Nettbutikk du kan vokse med

viser kontrollpanelet i lettbrukt nettbutikkFlexShop er en lettbrukt nettbutikk mer svært kort oppstartstid.
Leveringstiden er kun 1 virkedag, og du kan begynne å selge produkter allerede dagen etterpå.

Du kan selv endre farger, tilpasse hva som skal vises hvor, legge inn produkter og kategorier - og mestre nettbutikken i løpet av kort tid.

Nettbutikk levert fra oss er stort sett alltid mobiltilpasset. Dvs. tilpasset bruk på data, nettbrett og mobil - med mindre vi spesifikt avtaler noe annet. 

Ring oss på 45059000 for å høre mer


Nettbutikk - klar til bruk

- Legg inn dine produkter, juster litt, start med salg!

FlexShop er klar til bruk, optimalisert og på en optimalisert server. Du trenger kun å justere salgsbetingelsene, korrigere litt tekster og legge ut produktene dine. Viu tar oss av alt teknisk, og du er på lufta på kort tid.

Du slipper å tenke på teknisk oppsett, og kan konsentrere deg om det du er flinkest til.

Mobiltilpasset nettbutikk

Ca 50% bruker i dag mobil eller nettbrett når de besøker nettsteder, og derfor må din nettbutikk fungere godt på smartmobiler og nettbrett. Dette kan enten være en responsiv nettbutikk, eller et layout som lastes inn kun for mobilvisning. Våre nettbutikker fungerer utmerket på alle plattformer vi tester på.

En mobiltilpasset webshop er viktig for deg, for det gjør den lettere å bruke for dine kunder, og dermed er det lettere å kjøpe. Lettere å kjøpe = mer salg. 

Frihet til å oppdatere nettbutikken - når du vil

- Gå online med nettleseren din og oppdater nettbutikken din der og da. Så enkelkt!

Dra nytte av enkelheten med å oppdatere nettstedet ditt når du vil - og kun med noen få klikk.

Det eneste du trenger er en datamaskin og en Internett-tilkobling. Både PC, MAC og nettbrett fungerer.  All programvare ligger på din online konto, så du trenger ikke installere noe på din maskin.

Dersom du er for travel i din hverdag, så kan du bare bruke oss til webredaktør. Ring oss, fortell oss hva du vil ha endret, og vi gjør det.

Synlig i søkeresultatene

Det er viktig at din nettbutikk er godt synlig i søkemotorene når folk søker etter produkter du tilbyr. Prosessen kalles søkemotoroptimalisering, og vi tilbyr prosessen gjort for deg. Sjekk ut siden SEO. Support er tilgjengelig på epost, web og telefon.

Overlat drift til oss som har holdt på med dette siden 1996, og bruk tiden på det du liker best. Vi har gode servere og service teknikere. 

Support og drift

Support er tilgjengelig på epost, web og telefon.

Overlat drift til oss som har holdt på med dette siden 1996, og bruk tiden på det du liker best. Vi har gode servere og service teknikere. 

Hvordan starte nettbutikk: Slik gjør du

Når du bestiller en webshop fra oss, så tar vi først en prat med deg. Hovedsaklig om design, hvilke funksjoner du ønsker å benytte - og hvilke uttrykk du ønsker at nettbutikken skal ha. Samt om du ønsker at vi skal sette opp designet, eller om du ønsker å tilpasse et av våre grunndesign selv.

Vi setter deretter opp nettbutikk-konto for deg, og ordner alt bakenforliggende teknisk oppsett. Deretter tilpasser vi design til din ønskeliste, og sender deg en link.

Du kan nå i ro og mak alene, eller sammen med oss, gå gjennom din webshop for å notere ned ønskede korreksjoner. Vi utfører, og nettbutikken er klar til bruk! 

Nå må du (eller vi etter avtale) legge inn kategorier og produkter, og da kan du lansere nettbutikken. 

Noen ganger går dette så kjapt at nettbutikken er klar til å selge allerede dagen etter bestilling. 

Du kan også teste den lille nettbutikkløsningen vi har i EasyEdit. Den kan du få dersom du bestiller firma hjemmeside fra oss.

 

Fyll ut skjemaet under for å bli kontaktet av en rådgiver.
"Vi er veldig fornøyd med jobben dere har gjort. Ikke bare er nettbutikken veldig fleksibel, men vi får stadig kommentarer fra våre kunder om  at den er lettbrukt og oversiktlig." - Espen Vige
"Ledlysbutikken er veldig godt fornøyd med nettbutikken. Vi har vært kunde hos FlexWeb i 4 år, og setter stor pris på personlig service og gode løsninger" - Tor Dehli
Web Statistics