Flytt din hjemmeside til oss

bygge hjemmesideleverandørFå alle fordelene ved å bruke oss til å drifte din hjemmeside. 
Raskere nettside, bedre synlighet og god service.

Flytt hjemmesiden din til oss: Vi kan hente litt eller alt av sidestrukturen, innholdet, bildene, videoene og designet fra din gamle hjemmeside. Du velger, og vi lager hjemmesiden etter ditt ønske.

Resultatet er at du får en rask hjemmeside som både fungerer på PC, Mac, mobil og nettbrett. Noe som er bare viktigere og viktigere. 

Ca 40000 nordmenn bruker kun mobilen når de surfer på nettet. Dette tallet stiger og stiger. Ca 50% av alle visninger av nettsider i Norge skjer til mobil eller nettbrett. - Dersom din nettside ikke fungerer (bra) på mobil, så kan du gå glipp av kunder.

Man taper business ved å ikke gi kunder en god mobil-opplevelse når de er på hjemmesiden sin. Dersom opplevelsen er dårlig vil mer enn 61% aldri komme tilbake, og 40% vil gå til en konkurrent. Kilde: Gomez

Hjemmesider levert fra oss er alltid mobiltilpasset. Dvs. tilpasset bruk på data, nettbrett og mobil. Dersom vi flytter din hjemmeside fra nåværende hjemmesideløsning til vår, så vil vi også gjøre den mobiltilpasset.

Ta kontakt på 45059000 , kontakt@flexweb.no eller via skjemaet under for å få pris på flytting av din hjemmeside til oss.

Web Statistics