Fornyelse og forenkling

Fornyelse og forenkling
08-06-2017
Det var på høy tid å fornye oss, og det du ser her er første steget.

Det er gjerne slik at man har noe som kalles "skomakerens barn". De gikk gjerne med slitte sko, fordi det var så lett for skomakeren å bruke tid og krefter på sine kunder. Skomakerens egne barn gikk med slitte sko.

Slik har vi også hatt det. Hjemmeside vår har vært litt "sliten". Den trengte fornyelse. Eller aller best, å bli laget på nytt. Og nå er det gjort. Mer moderne, men også lettere å finne frem i.

Øyvind har gjort en kjempejobb i å sette opp et nytt design (som for øvrig vil bli tilgjengelig for våre kunder), og sammen har vi utnyttet mulighetene i nye EasyEdit.

Hva betyr dette for deg?

I ukene fremover legger vi ut bedre informasjon til deg som ønsker å få en hjemmeside som gir deg bedre business: Med verdifulle tips og veiledninger du kan bruke, uansett om din hjemmeside ligger hos oss eller ikke.

Vi vil også vise frem bredden i verktøy vi tilbyr i dag: Både online hjemmesideprogram, bookingløsninger for både eventer og timebestillinger - og sist men ikke minst den sterke tjenesten innen synlighet i Google.

Mvh Preben

Web Statistics